Main Sail kampaamossa

Tältä näytti Main Sail silloin kun se palasi kotiin retkiltään. Olin joskus jostain baittilootastani antanut pikkusiskon leikkeihin hieman kurjaan kuntoon päässeen ponin. En edes muista miltä poni näytti ennen leikkejä, siskollani on ollut tapana leikkiä hyvin siivosti, joten Main Sail saattoi olla just tällainen sinne mennessään. Silloin en niin paljoa poneja kunnostanut.. Jokunen aika kotiutumisen jälkeen Main Sail pääsi pesuun, mutta päätä en saanut millään irti. Se otti päähän ja kovasti, joten siinä lievässä kiukussa irrottelin pään rajummin ottein ja se piti myöhemmin liimata paikalleen kun holkki meni rikki. Oli nimittäin hillittömän tiukassa ne liimaukset eivätkä auttaneet kuuma vesi tai mikään muukaan.

Siisti neiti tästä tuli vaikka muovissaolin oli jo hieman haalistumaa. Main Sail sai custom karvat, halusin poniin jotain pientä uutta kun en sille alkuperäisiä värejä löytänyt omasta kokoelmasta. Väriä vaihtavaa karvaakaan en saanut mistään, se oli just silloin ja monesti muulloinkin loppu kun jotain muita värejä tuli tilattua. Ponista tuli oikeastaan aika raikas ja söpö.

Kommentoi