Quackersin uudet kutrit

Quackers odotteli muutaman vuoden uusia runsaita kutrejaan. Kellastunut poni toki kaipasi muutakin hoitoa, mutta kellastumaa en saanut mihinkään suuntaan vaikka jotain niksejä kokeilinkin siihen. No, se oli kahdesta Quackersista se parempi, joten uudet hiukset otettiin työn alle.

Vanha kuva reilusti parturoidusta ponista.. Lähtötilanne taitaa olla kuvattu joskus 2013, kun kuva on jo kaksi muuttoa sitten otettu. Olihan tuo siis ihan hetken odotellutkin. Kaljuksi poni päätyi hetken tuon kuvanoton jälkeen. Sellaisena se odotteli pitkän aikaa.

Quackersilla on pikkuisen syöpää nds-puolella kaulassa, mutta se on onneksi nyt jäänyt kivasti harjan alle. Tästä tuli yksi lemppariprojekteista, onhan se ihanan värikäs! Ihan noin valkoinen poni ei ole, mutta tarpeeksi vaalea ollakseen hyllyssä. Kellastumaa ei tule ajatelleeksi ellei ponia ala kunnolla syynäämään.

Kommentoi