Baby Ruby!

dsc04439

Baby Ruby saapui laumaan viime viikolla. Poniostoksia tuli tehtyä vuoden 2016 aikana tosi vähän, joten raaskin ostaa FB-kirppikseltä bongaamani Baby Rubyn. Poni on hirmuisen kaunis ja hyväkuntoinen. Oli siis oikein nappiostos! Vähän epäilin ensin, että tykkäänkö livenä kun tuo ei ole ihan lempipose noista lapsiponeista, mutta Ruby on niin nätti että ihastuin siihen heti kun sain sen paketista ulos. <3 On se vaan niin suloinen.

dsc04449

Ponin tinselit on vähän villit, mutta karvat on muuten hyvässä kunnossa. Ja kuinka pehmeät ne onkaan! En uskonut, että jollain ponilla voisi olla noin pehmeä harja ja häntä. Näillä varsoillahan nuo karvat vanuuntuvat helposti ilmeisesti juuri tuon pehmeän silkkikarvan takia. Onneksi tämä neito on nätti ja yhä superpehmoinen. Baby Ruby oli tämän ponivuoden päätöksenä oikein mainio ja toimi hyvin ennakkojoululahjana itselleni.

dsc04436

G1-ponien sivulta löytyy muuten nykyään Google Sheetsin kautta linkitetty ponilista. Se on vielä vähän vaiheessa, kaipaa tarkennuksia kuntokuvauksiin ja muutama poni taitaa vielä uupua listalta. Kun vaan ensin löydän sen pussukan mihin olen jemmannut noita kunnostusta kaipaavia poneja.. Want list on tulossa ensi vuonna, tarkoituksena olisi itsellekin vähän tarkentaa, että mitä tuo kokoelma oikeasti kaipaa.

Hyvää joulua blogin lukijoille!

2 comments / Add your comment below

  1. Baby Ruby ? Yksi lemppareistani! On kyllä todella hyvässä kunnossa harjakset, vautsi. Omassa kokoelmassani on myös kyseinen poni, mutta tilasin juuri toisenkin Baby Rubyn, koska löytyi paremmassa kunnossa kuin nykyinen ? …Täytyy varmaan myydä sitten toinen pois. Harmi kun en itse kuulu Facebookiin, jos sieltä voi tehdä noin hyviä löytyjä!

    Ihana blogi, juuri löysin tämän :)

    1. Tuurilla löytyi tämä ihanuus <3 Fb-kirppikset on välillä aika kiva paikka poniostoksille, mutta harvoin sieltä tulee ostettua mitään kun en aktiivisesti seuraa. Kiitos kommentista! Kivaa, että löysit blogiin. :)

Kommentoi