Kettumaista kesää

Aina ei tarvitse perustella tekemisiään, eihän? Haluan näyttää teille kettukokoelmaani, tässä osa siitä. Pian kokoelmaani liittyy uusi kettu tatuoinnin muodossa. Ikuisesti iholla ja mukana menossa. Näissä kuvissa ei ole kaikkia kettujani, mutta tärkeä osa niistä. Olen saanut kettuja jo vuosien ajan lahjaksi ja tuliaisiksi. Vain muutamia olen hankkinut ihan itse. Minusta on hienoa, että lähes kaikkiin kettuihini liittyy jonkin muisto niiden antajasta.

IMG_0591

IMG_0590

IMG_0589

IMG_0565

IMG_0569

IMG_0561

2 comments / Add your comment below

  1. Ihania kettuja! <3 Itsekin olen kova kettufani, ollut jo lapsesta lähtien ja kerään myös kettuja. :3
    Suosikkini näistä on tuo viimeinen pehmokettu, mistä se on kotoisin? Aivan tavattoman suloinen nappisilmä!

    Minäkin olen suunnitellut kettutatuointia, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi piirtää kuvaa ja suunnitella millainen siitä sitten tulisi. Luultavasti sellainen pelistetty vain yhdellä tai kahdella värillä. :)

    1. Tuo viimeinen kettu on tullut tuliaisena Hokkaidosta, lapussa luki Kita-Kitsune. :) Se on ihana ja pehmoinen, ehdottomasti yksi lempiketuistani.

      Kunhan tuo tatutointi on korjattu ja parantunut niin laitan siitä tänne kuvan. Vuosia tuo oli mietinnässä kunnes löytyi se täydellinen kuva, joka tuntui omalta. Paljon netistä on tullut katseltua millaisia kettutatuointeja muilla on ja edelleen jäi monta ideaa sieltä, mutten taida toista kettua ihooni ottaa.

Kommentoi