Vuosi 2013

Vuonna 2013..
.. blogiin ilmestyi 31 uutta postausta.
.. blogiin tultiin mm. näillä hakusanoilla: ponikuvat, g3 ponit, g4 poneja myytävänä, derpy hooves lelu ja myytävät ponit.
.. blogia katseltiin 1 787 kertaa.

Vuosi 2013 oli kohtuullinen ponivuosi mielestäni. Poneja kertyi kokoelmaan sen mitä opiskelijan / työttömän budjetilla pystyin hankkimaan. Tuli hankittua monta sellaista ihanuutta, joiden hankkimisesta olin haaveillut jo monta vuotta. Karsin myös keväällä muutamia poneja kokoelmasta ja myin suuren osan G3-poneista pois. Aloitin ebay-ostokset ja niitäkin kertyi jokunen. Ihanaa oli saada pitkästä aikaa ponit hyllyyn esille. Ne ovat saaneet ansaitsemansa huomion vierailta ja uteliaita kysymyksiä on esitetty keräilyyn liittyen.

Toivottavasti tämä vuosi tuo tullessaan lisää poneja kokoelmaan. Kirppislöytöjä olisi mukava tehdä. Ponimiitti olisi aika ehdoton juttu. Löytyisiköhän Lappeenrannan seudulta tarpeeksi monta innokasta ponistia kevään / kesän aikana kokoontumaan? Kaipailen ponikauppojen tekemistä kasvotusten ja muiden kokoelmien ihastelemista. Katsellaan mitä tämä tuleva vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti kaikenlaista mukavaa! :)

Keräsin alle muutamia kuvia viime vuodelta. Olisi ollut kamalan paljon enemmänkin kuvia tähän laitettavaksi, mutten viitsinyt useaa kymmentä ponikuvaa tähän survoa varsinkaan kun suurin osa niistä on jo blogissa esiintynyt. Niin ja on siellä muutakin kuin poneja välissä.

Hyvää vuotta 2014 kaikille blogiin eksyneille!

Kommentoi