Hattara alpakka

Muutaman kerran olen harhautunut katselemaan näitä ihania pehmoisia ja pörröisiä Arpakasso-leluja (mm. täällä lisää näistä ihanuuksista).  Näitä alpakoita löytyy todella monenlaisina enkä oikein osannut olla ihastumatta niihin kaikkiin. Ebayn ihmemaailmasta tämä vaaleanpunainen hattarapallo päätyi luokseni. Tosin pienen internetin selailun jälkeen huomasin ettei tämä ole edes aito Arpakasso. Näistä alpakoista liikkuu ilmeisesti monenlaisia kopioita eikä ebayn myyjien kuvista tullut itse tajuttua pieniä eroja. Silti tämä ihana vaaleanpunainen karvapallo on tervetullut lisä kaikenlaisen muun söpön ohella. Ehkä vielä joku päivä löydän aidon Arpakasson tämän kaveriksi.

IMG_0216

IMG_0217

Epäaitoidestaan huolimatta se on niin söpö!

English // I’ve been wondering if I should or should not order one of these wonderfull Alpacasso / Arpakasso plushies. So one night I got on ebay and did what had to be done, ordered my very own Alpacasso / Arpakasso. When it arrived home few weeks later I did little googling and found out that mine is a fake. No worries, I love it no matter what and it’s so cute. This one is now standing on my nightstand.

Kommentoi