Ikuinen murhekryyni

Blogin ulkoasu vaihtuu taas, väliaikaisesti. Edellinen oli jo mieleeni, mutta päivitettyäni sen tapahtui taas kuten niin monesti aikaisemminkin, että teemaan oli tullut isoja muutoksia. Näiden muutosten myötä sitten piti etsiä jotain muuta mikä edes jollain tapaa miellyttäisi ja pitäisi blogin lukukelpoisena. Milloinkohan löytäisin sellaisen perusteeman, josta voisin pienellä nakertamisella tehdä omanlaisen? Voi tuskaa tämän kanssa. Pitää taas viettää muutama yö noita teemoja katsellessa ja vääntäessä, jos saataisi Paratiisimökki siihen kuntoon, ettei teema vaihtuisi joka kuukausi..

Muutenkin blogi on aiheuttanut pientä aivojumppaa. En tiedä kuinka moni tätä lukee tai aktiivisesti edes seuraa. Liitin blogin jokunen aika sitten Bloglovin’iin, josta blogeja on helppoa seurata. Sitä kautta näyttäisi olevan kaksi seuraajaa. Olisi mukavaa tietää ketkä tätä blogia seuraavat ja minkä verran lukijoita ylipäätään löytyy. Ilmiantakaa myös aktiiviset poniblogit, joita ei vielä tuolta sivussa olevasta listasta löydy! Olen kiinnostunut lukemaan muidenkin blogeja.

Paratiisimökki täyttää joulukuussa 2-vuotta. Eipä siinä sen suurempaa juhlimisen aihetta lienee ole kun blogi on ollut jo jonkin aikaa omasta mielestäni retuperällä. Nyt osa vanhojen postausten kuvista uupuu kokonaan kun ne olivat vielä blogspotin ajalta linkittyinä vanhoihin kuvakansioihin, jotka poistin ajatellen ettei niitä enää mihinkään tarvitse. Niin ei varmaan.. Uudistuksia pitäisi siis tehdä muutenkin kuin ulkoasun osalta. Kirjoittamiseni on tuntunut takkuavan jo pidemmän aikaa enkä usko blogin olevan mitenkään kamalan mielenkiintoinen kirjoitusten perusteella ainakaan. Mitä ihmettä täällä pitäisi tehdä, että saisin blogin luettavammaksi ja mielenkiintoisemmaksi? Ehdotuksia, ideoita ja kritiikkiä otetaan vastaan!

Jottei tämä postaus jäisi pelkäksi valitteluksi niin tänään ostin K-Citymarketista Sunset Shimmerin! Nähtyäni ponin kuvia ensimmäisiä kertoja olin jo vannonut mielessäni hankkivani tämän ilmestyksen, jos siihen törmäisin. Kuultuani näiden maskiponien rantautumisesta Suomeen tarkistin tuskastuttavan usein kauppojen leluhyllyt. Tänään tuo suloinen neitokainen sieltä hyllystä sitten löytyi!

IMG_9566

Kommentoi