Ponit hyllyssä

Hylly saapui tällä viikolla ja minä innokkaana järjestelin ponit, kirjat ja leffat hyllyyn. Ei siihen kovin paljoa tilaa enää jäänyt, mutta pitkästä aikaa ponilauma on yhdessä hyllyssä eikä laatikoiden pohjalla notkumassa. Blind bag ponit jäivät vielä laittelematta, koska en löytänyt niitä. Se on kumma miten pakatessa muistaa mihin mitäkin on laittanut, mutta parin viikon päästä asiat pääsevät unohtumaan. Ponit kyllä löytyivät.

IMG_9101

Nopealla laskulla G1 poneja on tullut vuoden takaiseen tilanteeseen nähden joku noin 20 kpl lisää. Osa on hyllyssä, osa taas odottaa vielä kunnostamista. Ei se ole suuri määrä, mutta kun eihän minun pitänyt opiskelijakämppään mitään uusia poneja hankkia. Silti tuli hankittua. Kunhan rahatilanne alkaa taas näyttää edes hieman plussaa niin voisin taas ostaa pari ponia lisää. Himoitsen kovasti päästä ebaysta ostamaan, mutta siihen en ole vieläkään uskaltanut..

IMG_9097

Kirjahyllylle tuli vielä muutama poni lisää kun eivät tuonne muodostelmaan mahtuneet. G4 ponien paljous yllätti. Kun luulin kaivaneeni ne kaikki esiin aina putkahti vielä yksi lisää jostain. Eihän niitä pitänyt tulla kokoelmaan kuin Applejack..

IMG_9098

Ponit näyttävät vielä melko räjähtäneiltä ja tuota järjestystä on pakko muuttaa. En ole tyytyväinen siihen. Alunperin tuon yhden hyllyn porukka oli yhdessä tasossa, mutta se näytti typerältä joten askartelin pahvilaatikosta tuollaisen pienen tason. Se oli pikkuisen liian lyhyt ja jäi ehkä pikkuisen korkeaksi, se kaipaa hienosäätöä muutenkin. Ylemmillä tasoilla ponit ovatkin sarjakuvien päällä kun nekin on pakko saada hyllyyn.

IMG_9095 IMG_9096

Nyt kun ponit ja kirjat ovat vihdoin paikoillaan alkaa asuntokin tuntua kodikkaammalta. Vielä kun saisi loput laatikot (tyhjät!) pois huushollista niin hieno homma. Poneja tulkoot vielä lisää, mutta nyt tuntuu ettei tänne kyllä kovin suurta kokoelmaa mahtuisikaan. Tässä minun pikkukokoelmassa on hyllyyn ihan tarpeeksi asti tungosta, mutta pakkohan niitä on lisää vielä saada. Edelleen vähän väliä mietin tämän keräilyharrastukseni pointtia. Mitä ihmettä minä näillä poneilla teen? En tiedä. Kunhan keräilen. Voisi sitä kai keräillä hassumpiakin asioita? Vai voiko..?

Kommentoi