Deflokattu Magic Star

IMG_8775

Magic Star on tullut minulle joskus keräilyni alkuaikoina, luultavasti vuosien 2005-2007 välillä sillä se on kulkenut mukana todella pitkään. Ponin nukkapinta oli huonona jo silloin kun sen sain, jonkin baittilootan mukana Magic Star taisi minulle pölähtää. Deflokkaus ei moneen vuoteen käynyt edes mielessä ja poniparka oli muiden baittien joukossa monta vuotta täysin unholassa. Sitä ei tullut customoituakaan sillä nukka olisi siinäkin tapauksessa täytynyt poistaa. Olen sellainen ihminen, joka esimerkiksi huonolla tuulella ollessaan purkaa oloaan mieluiten rivakkaan kävelylenkkiin, kotiaskareisiin tai vimmattuun siivoamiseen. Eräänä henkisen huonon olon iltana tartuin tähän poniin, joka oli jo osittain deflokattu. Vein projektin loppuun siinä vimmassani ja nättihän tästä ponista tuli!

Hieman nukkaa vielä jäi, ne poistelen kunhan saan ponit hyllyyn uudessa kodissa. Ponin pintaan jäi hassu kiilto, osittain myös hoitoainehoidon jälkeen. Olen huomannut, että ilmeisesti Garnierin hoitoaineesta jää poneihin kimalletta. En ole keksinyt mistä muualta tuo hassu pienen pieni kimalle ponien pintaan on ilmestynyt. No tämä poni pääsee vielä pesulle ennen esille asettamista.

IMG_8780

Sain nukan yllättävän hyvin pois kynsilakanpoistoaineella ja hankaamalla tiskiaineen sekä karhunkielen kanssa. Tuntui kyllä välillä hurjalta miten kovasti liimaa sai ponin pinnasta puunata. Onneksi näitä projekteja ei usein tule vastaan, tämän halusin välttän deflokata sillä poni nukkapinnan alla näytti houkuttelevalta. Symbolin päälle jäi hieman vielä hassua pintaa, mutta mukavasti siitäkin sai tiskiaineen ja hankaamisen kanssa liimaa pois. Oikeaoppisia menetelmiä ei minulta kannata kysellä, suoritin deflokkausta ihan niillä aineilla mitä kotoa on sattunut löytymään. Kunnollisen pesun poni on ainakin saanut.

IMG_8781

Olen jo pakannut asuntoani ja täällä kaiken rojun seassa tuntuu haasteelliselta muutenkaan pitää minkäänlaista järjestystä saati kuvailla poneja. Silti tänään oli ihan pakko saada kuvata vähän. Kaivoin mekkokankaan taustaksi, vähän pirteämpää välillä. En vain tiedä mitä mieltä olisin itse tuosta pallokangastaustasta.. Haluaisin kivan pirteää kangasta taustalle, mutta en omista kankaita saati viitsisi niitä hankkia pelkästään taustakankaaksi satunnaiselle ponikuvailulle. Tämäkin pallokangas pitäisi myydä pois, minulla kun sille ei enää käyttöä ole juurikaan muuhun..

// I’ve had Magic Star for years but she’s been waiting to be deflocked. Finally got something done and here she is, deflocked and so bright! I really love the colors and the whole pony like this. This pose is interesting and it’s a shame there really isn’t many ponies made in this pose.. //

4 comments / Add your comment below

  1. PALLOKANGAS ! *grabby hands* Miehän sillo lupailin ostella ton sulta poies 8D Onko sulla se valkonen kangas vielä tallessa?

    1. Kaikki kangas mikä jäi jäljelle on yhä tallessa. :) Ostat nuo kesällä miulta pois?

        1. Tuu hakemaan Lappeenrannasta kesällä! :) Tai voin pistää Suvin mukaan kun se tulee kesäkuussa käymään?

Kommentoi