Kevät tulee!

Ponien saralla on tällä hetkellä hiljaista kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin. Haluankin välillä tehdä näitä sekalaisempia postauksia, koska mielestäni niitä on hauska tehdä ja joskus myöhemmin katsellakin vaikkeivät ne täysin poniaiheisia olekaan. Eilen kaupungilla kävellessäni huomasin, että täällä pohjoisemmassakin alkaa aurinko lämmittää! Ihanaa! Odotan kesää todella kovasti, haluaisin jo heittää paksun talvitakin kaappiin ja pistää kesäkengät jalkaan. Onneksi kevät on väistämättä tulossa vaikka hanget ovatkin korkeat.

IMG_8074

Usva-customin kanssa samaan aikaan uuniin meni fimokettu. Tein sen joskus ennen joulua, mutta se jäi raakana odottelemaan sitä että olisi jotain muutakin paistettavaa. Lapsenomainen pikkukettu sai vihdoin myös maalit niskaansa ja se koristaa nyt ponihyllyäni.

IMG_8075

Kettu on pieni, se pääsi kokovertailuun legoavaimenperäni kanssa. Darth Vader löytyi toissa kesänä hiekkalinnan parkkipaikalta Lappeenrannan reissulla, siitä asti se on kulkenut avainteni vartijana.

IMG_7991

Ihailin taas eränään päivänä näitä pieniä kahvikuppeja, jotka olen mummolasta saanut. Minulla ollessa ne eivät ole päässeet kuin kerran tai kahdesti käyttöön. Harmi. Ne ovat niin suloisen pienet ja ihastuttavat.

IMG_8018

Löysin laatikoita järjestellessä tämän äitini lehdestä leikkaaman sarjakuvan. Se on ihana! Tästä inspiroituneena luinkin syksyllä Nanna-sarjakuvat. Enkä pettynyt, Nanna-kettu on suloinen hahmo.

IMG_8026

Hassu Pinkie Pie. Nuo avaimenperäponit ovat kiehtovia juuri tuon läpinäkyvyytensä vuoksi. Ponit saivat uuden järjestyksen. Kevään huonoin puoli on ehdottomasti se, että pöly näkyy varsinkin tummalla pinnalla koko ajan..

IMG_8029

Nämä ihanat Skullcrusher-kuulokkeet sanoivat sopimuksen irti pari päivää sitten. Harmittaa aivan järjettömän paljon. Kestiväthän ne pari vuotta kunnes nyt tuo johdon liitäntä sitten meni rikki. Juuri kun olin sanonut, että ovat kestäneet niin hyvin. Niiimpä. Maaliskuussa tilaukseen menevät uudet kuulokkeet. Tosin tätä samaa sarjaa en ole ostamassa vaikka olivat hyvät. Hinta kirpaisee sen verran kovasti.

 

Kommentoi