Ihmeiden aika ei ole ohi!

pouniOsa lukijoista varmaan muistaa vielä kuinka syksyllä odottelin postin tuovan Brilliant Bloomin luokseni. Ponia ei kyselyidenkään jälkeen kuulunut tuolloin ja postista sain vastauksenkin, ettei pakettia välttämättä koskaan löydy. En siis edes enää odottanut tämä neitokaisen saapuvan kotiin.

Viime viikolla sain kuitenkin pakettikortin. Postissa odottaisi suurikokoinen kirje. Mietin hetken, että kas kummaa kun en ole edes hetkeen ostanut mitään. Mielessä kävi myös tämä neitokainen, mutta pudistin päätäni ja karistin ajatuksen pois mielestäni. Ettei tulisi taas pettymyksiä, ajattelin.

Lähdinkin eilen postiin asenteella ”Pessimisti ei pety”. Kun sain paketin käsiini oli pakko sanoa asiasta postin virkailijalle. Siitä siis kuinka pakettia olin odottanut jo syksyllä enkä koskaan olettanutkaan enää näkeväni sitä. Olinhan kuitenkin muuttanut sen jälkeen kun olin jo muutaman viikon odottanut pakettia saapuvaksi. Ihmeiden aika ei siis ole ohi. Olisin tietenkin ollut onnellinen, jos paketti olisi tullut perille ajallaan, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Eilen paketista kuoriutui likainen prinsessa, joka pääsi heti pesuun. Kevyen pesun jälkeen pintalian alta kuoriutui ihan kelpoponi. Brilliant Bloom ei ole lähelläkään minttiä, mutta se on kaunis. Paljon kauniimpi kuin mitä ensimmäisestä kuvasta sain käsityksen. En ole tätä ponia nähnyt livenä aikaisemmin joten kauneus yllätti. Poni sai kuivatella karvojaan yön yli ja tänään olikin hehkeä poni vastassa kun suoristelin sen karvat.

Alla olevien kuvien välinen väriero ei edes valehtele pahasti. Ponista lähti vihreää ja ruskeaa vettä, hyi olkoon. Se on ottanut hieman iskua elämänsä aikana, mutta Brilliant Bloomin kunto kuitenkin yllätti sillä luulin sen olevan huonommassa kunnossa. Kirppislöydäksi oikein mainio poni. Täytyy vielä kiittää kouluttamaani poninmetsästäjää hienosta löydöstä, joka vihdoin pääsi kotiin!

Likainen prinsessa
Likainen prinsessa
Brilliant Bloom
Pesty ja puunattu

IMG_7943

5 comments / Add your comment below

  1. Näköjään posti löytänyt kasan kadonneita paketteja tai jotain, minullekin tuli eilen postissa poni jonka piti tulla jo marraskuussa. :D Ihanaa kun löysivät vihdoin tiensä perille!

    1. Ilmeisesti ovat käyneet läpi jotain eksyneitä paketteja kun nyt alkoi tupsahdella muillekin. :D Olin kyllä todella yllättynyt että tämä vielä löysi perille vaikka olen tosiaan syksyllä muuttanut toiseen osoitteeseen paketin katoamisen jälkeen.

  2. Ihanaa, että tämä poni tuli viimein perille :) Osaa näköjään tämä Suomen posti yllättää joskus iloisestikin!

    1. Kerrankin iloinen yllätys Suomen postilta tosiaan! :D En olisi uskonut että näinkin voi käydä. Ehkä alkaa pikkuhiljaa luottoa postia kohtaan parantua.

Kommentoi