Tunnustus & ponipostia

En voinut vastustaa kiusausta kun näin tämän ihastuttavan ponipojan huuto.netissä. Wig Wam pääsi eilen kotiin asti! Poni oli jo toissapäivänä postissa, mutta sairaana en viitsinyt lähteä kävelemään kaupalle asti ponia hakemaan. Ilon määrä ei silti ollut yhtään sen vähäisempi kun eilen kipittelin koulun jälkeen kaupalle ja postiin. Kotiin päästyäni nappasin paketin auki ja Wig Wam oli todellakin ostamisen arvoinen! Ihana poni, joka pääsi heti kunniapaikalle kahden muun miespuolisen ponin kanssa komeilemaan. Hieman huono kuva tuossa ohessa, mutta poni on kyllä komia.

Meinasin odotella siihen asti Wig Wamin postaamisen kanssa että saisin Brilliant Bloomin postista, mutta ponia ei vielä kuulunut joten uuden ulkoasun ja tunnustuksen myötä alkoi olla jo sen verran postattavaa että oli pakko. Olen silmäkovana tuijotellut kaikkia ponimyynti-ilmoituksia mutta edelleenkään en halua ostaa facebook kirppareilta ja mieluiten käytän huuto.nettiä ja Paratiisikartanoa ostokanavana. Pitäisi laitella jossain vaiheessa G3-poneja myyntiin mutten osaa päättää mihin ne ponit tungen myyntiin. Pitäisi jaksaa kuvata, hinnoitella ja tehdä kuvaukset poneille enkä ole yhtään hyvä siinä. Livenä toisille keräilijöille myymisessä on omat puolensa. Moni poni on oman laiskuuden takia mennytkin pikkusiskon leikkeihin. Onneksi tyttö on jo iso ja on aina leikkinyt leluillaan siivosti. Jos jonain päivänä haluaa myydä ponejaan niin isosisko on sitten auttamassa. Ehkä pitää noista geekolmosista katsoa pikkusiskolle paketti ja pistää loput vaikka blogin kautta myyntiin ja Kartanolle kanssa. :) Tai toisinpäin. Mutten vielä aio astua facebook kirppareiden maailmaan muuta kuin sivustakatsojan roolissa.

Huomasin ilokseni että Paratiisimökki oli saanut myös tunnustuksen! Bongasin tämän From ears to tail blogista sekä Niwinan Ponimaailma blogista myös. Kiiiitos tunnustuksesta tuhannesti!

Säännöt ovat nämä:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, jolta tunnustuksen sait.
2. Anna tunnustus viidelle suosikkiblogillesi.
3. Kopioi post it -kuva ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain post it-lapulla.

Tulee sama ongelma kuin edellisen tunnustuksen kanssa. Suurinosa ihanista poniblogeista on jo saanut tunnustuksen ja laiskana ihmisenä en jaksa nyt lähteä selaamaan läpi kuka ei ole tätä saanut ja kuka on joten en pistä tunnustusta tällä kertaa eteenpäin. Netti on täynnä ihania blogeja jotka ansaitsevat tunnustusta ja toivottavasti sitä myös saavat.

 

Kommentoi