Positiivisuutta ilmassa

Sain eilen aamulla sähköpostissa asuntotarjouksen, joten syyskuun lopulla olisi vaihto ankeasta solukämpästä pikkuruiseen yksiöön. Eiköhän siitä tule ihan kotoisa kuitenkin kun vertaa tähän soluun, jossa en ole tutustunut kämppikseen, ei olla edes esittäydytty. Kolmas huone on edelleen tyhjä vaikka syyskuun alussa piti tuohon tulla uusi asukas. Voi olla siis että oman muuton aikaan tässä kämpässä on toinenkin muutto. En oikein sopeudu tämmöiseen asuntoon jossa keittiö ei ole oma. Pienikin keittokomero on parempi kuin jaetut yhteyset tilat joita olen ahkerasti siivoamassa vaikka toivoisin toki että joku muukin siivoaisi. Onneksi tässä on suht siivo kämppis joka huolehtii useimmiten omat sotkunsa pois.

Tänään hain käytetyn pyörän, mikä puolestaan tarkoittaa sitä että olen riippumattomampi lainapyörästä. Ei se mikään loistopeli ole mutta kelpaa. Ostin tosin vääränkokoisen jakoavaimen mikä vähän ottaa pattiin mutta eiköhän se tästä. Jotenkin kun pitäisi saada tankoa ylemmäs. :D

Ponipostiakin on luvassa. Brilliant Bloomia ei näy eikä kuulu, mutta voi olla lähettäjän päässä viivästystä ihan ymmärrettävistä syistä. Kunhan kunnostettava poni jossain vaiheessa ilmestyisi. Ensi kuussa saan Britanniasta postia ponilotin muodossa. Ei tullut edes älyttömän kalliiksi, tosin postikuluja ei vielä kokonaisuudessaan tiedä kun avokki sen sieltä postittelee. Lotti ei ole suuri mutta tulee sieltä sellaisia poneja joita olen netissä kuolannut. Ja mahdollisia upgrade versioita muutamalle ponille. Pääsisin sitten samalla myymään tuplat pois ja pari sellaista ponia jotka on odottaneet myyntiä hetkisen. Katsellaan sitten missä ja miten ne myyn ja riippuu toki myös tulevien ponien kunnosta. Mutta vihdoin ja viimein olen saamassa haaveilemani ponilotin vaikkei se tosiaan montaa kymmentä ponia olekaan. :)

Tästä tuli nyt pieni ja kuvaton postaus. Kaikkihan tässä postauksessa tuntuukin olevan ei niin hienoa mutta silti tuntuu että sain hyviä uutisia eilen. :)

Kommentoi