Nukkekodin esittely

Nukkekoti valmistui ennen muuttoa mutta Sylvanialaiset pääsivät vasta nyt muuttamaan kun jaksoin kaivaa kamat laatikoista ja kipeänä ollessa oli aikaa järjestellä taloa. Tosin pienten tavaroiden järjestely kipeiden lihasten kanssa ei ollut kovin mukavaa, mutta maksoi vaivan kun sai talon kuntoon. Eteinen jäi vielä tyhjäksi kun sinne ei riittänyt kalusteita..

 

Makuuhuoneen kalusteet tulivat syntymäpäivälahjaksi veljeltä. Rauhallinen sininen teem toimii mielestäni oikein hyvin makkarissa. Varjoisalla puolella seinässä on hempeää kukkatapettia.

Lastenhuoneessakaan ei vielä oikein kalusteita ole, mutta eiköhän sinne jossain vaiheessa jotain keksiydy. Nyt siellä majailevat pienet ja lastenhoitaja. Väriksi valikoitui vaaleanpunainen. Kuvissa näyttää ehkä vähän tummemmalta kun oikeasti.

Olohuoneessa ja keittiössä on yhteinen iso seinä, vihreä ja kaunis. Tilasta tuli avoin ja iso, en halunnut jakaa yläkertaa liian pieniin loosseihin. Tykästyin myös kovasti tuohon olohuoneen lyhyen seinän tapettiin.

Keittiöstä tuli söpö. Vihreä teema jatkuu lyhyessä seinässä, isokuvioisemmalla tapetilla. Tykkään!

Taloon on tulossa ikkunoita, ei kunnolla fyysisiä ikkunoita mutta jotain sinne askartelen kunhan joskus sattuu sellainen tuuli ja löytyy tarpeet. :) Ja talohan on ulkopuolelta pirteä oranssi. Vielä kerran iso kiitos ihanalle avopuolisolleni joka tämä talon kasasi!

 

2 comments / Add your comment below

    1. Ouluun tosin muutin tuossa elokuun vaihteessa :D Jäänyt vielä blogin teksteihin tuo Joensuu ilmeisesti kummittelemaan.. Pitääkin käydä kattelemassa tuo siun blogi samalla. :)

Kommentoi