Ensimmäinen reroottaus ja ponipostia

Ensimmäisenä esittelen teille Sugar Applen, joka sai uudet suortuvat punkkarikampauksen tilalle! Ensimmäinen reroottaukseni. Ja onneksi poni jää omaan kokoelmaan sillä ei varmasti tullut oikea määrä kutakin väriä oikealle kohdalle, ei ole oiken mittaiset eikä poni vielä saa kiharoita. On se nyt ainakin nätimpi kuin aikaisemmin. Voi kun olisin ottanut kuvat silloin kun ponin avasin pussukasta jossa sen ostin kirpparilta. Oli nimittäin likainen poni. Mutta yllätyksekseni Sugar Apple oli sisältä putipuhdas vaikka alunperin pintalikaa oli paljon. Ihaninta tässä ponissa on sen tuoksu. Se tuoksuu yhä vahvasti ja olikin ihanaa kaivaa se ponilaatikosta esille sillä sen tuoksu tuntui vain voimistuneen pussissa ollessaan.

Sain myös ponipostia! Vaihtokaupassa minulle kotiutui hyväkuntoinen Stripes, jota olen ihastellut jo pitemmän aikaa. Poni saa nyt olla vielä noilla kiharoilla, mutta tulee myöhemmin (lue: kun kehtaan kuivatella poneja kylpyhuoneessa) saamaan uudet kiharat. Samassa paketissa tuli myös muovivaurioinen Baby Mischief, jonka jalat, toinen korva ja turpa on kärsineet kovia, muutenkaan poni ei ole enää hehkeimmillään mutta sepä ei haittaa. Sain kaipaani baittivauvan. Tulevaisuudessa voin jopa miettiä ponilapsen customointia! :)

Pahoittelen että kaikki nämä kuvat on otettu hieman huonossa valossa, ikkunalaudallani.. Ei ole tässä solukämpässä kamalasti vaihtoehtoja enkä ole jaksanut kaivaa kameran jalustaa esille. Sen takia piti ottaa Sugar Applestakin kuva hieman märillä karvoilla kun vielä päivänvaloa riittää.

Alla kuvaa tämänhetkisestä ponitilanteestani. Loput kokoelmasta makaavat pahvilaatikossa. Valikoin hyllylle lempiponejani ja kaikki normikokoiset G4-ponini. Derpyn olisin myös halunnut laitella hyllyyn mutta sen laatikko vie sen  verran paljon tilaa että käytin senkin tilan mieluummin useammalla ponilla. Järjestys ei ole kovin kummoinen, Stripes jäi etualalle kun se saapui vasta vähän aikaa sitten.

Ps. Roottaaminen oli kivaa pitkästä aikaa. Ja My Little Customsin työkalu on minulle sopiva vaikka onnistuin yhden neulan jo rikkomaan. Onneksi on varaneuloja.. :D

Kommentoi