Uudet tuulet

 

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi siirtää blogin oikeasti tänne uuteen osoitteeseen ja uuteen systeemiin. Eli siirryttiin blogspotin puolelta omalle domainille ja käyttämään wordpressiä, joka tuntuu näin alkuun hiukkasen hankalalta. Mutta eiköhän tästä alkujärkytyksestä selvitä. Ulkoasun kanssa on ollut hieman ongelmia, mutta jospa se jotenkin pelittäisi. Mennään nyt alkuun tuommoisella Pinkie Pie tyylillä. :D

Uusia ponijuttuja ei sen kummemmin ole. Sylvanialaisista voisin sen verran sanoa että pettymyksekseni en ole saanut / enkä ole saamassa Country Kitchen Settiä. Mutta pitäisi pian tulla sitten sen sijaan Master Bedroom Set. Ehkä tuo keittiökin jostain joskus saadaan hankittua. Tässä kesäkuun aikana olisi tarkoitus saada nukkekotiprojekti kunnolla alkuun, koska elokuu tulee kovaa vauhtia ja muutto lähestyy. Pitäisi saada Sylvanialaiset muutettua omaan uuteen kotiin ennen omaa muuttoa. Katsellaan miten käy ja yritän tänne dokumentoida nukkekodin valmistumista suunnittelmasta valmiiksi taloksi asti.

Toivottavasti blogi vielä kiinnostaa jotain ihmisiä ja että itse jaksaisin pysyä tämän kanssa aktiivisena. Tervetuloa uudistuneeseen blogiin ja toivotan kaikille lukijoille ihanaa ja aurinkoista kesänjatkoa!

Kommentoi