Kuvapostaus: Kissaperhe

Sain tänään VIHDOIN Country Kitchen Setin joten sen kunniaksi nyt tuossa muutamia kuvia kissaperheestä ja sen muista asukkaista. Perheeseenhän kuuluu tällä hetkellä isäkissa, äitikissa, isosiskokissa, isovelikissa, pikkuvelikissat, pikkusiskovauvakissa sekä adoptiolapset maaorava sekä joku toisenlainen kissa. Isossa perheessä tarvitaan myös lastenhoitajaa joten pupuäiti ja pupulapsi ovat osa perheen arkea. Tällä hetkellä lastenhoitaja työskentelee pimeässä kellarissa, koska keittiö vei edellisen kylpyhuoneen tilat. Tämmöisessä pikkuisessa kommuunissa asuessa perheellä voi olla hieman ahdasta. Kissaäidin toivoma keittiö osoittautui paljon odotettua ahtaammaksi ja nyt kissaäiti toivoo laajennusta keittiöön. Isäkissa puolestaan haluaisi television, josta katsoa ohjelmia joiden tietoja hän lukee päivittäin tv-oppaastaan. Perheeseen kuuluvat myös kaksi lemmikkiä Bilehippo sekä kultainen Umbreon. Viimeisenä vielä kuva pikkuisesta kellarikylppäristä, jossa Umberon opettelee sisäsiistiksi ja lastenhoitaja yrittää pärjätä kahden kakaran sekä yhden kurittoman lemmikin kanssa.

4 comments / Add your comment below

  1. Nyt nää kuvat on kyllä jo aivan liian ihania, lämpimiä ja pehmoisia :) Hyvin herttaisella tunnelmalla varustettuja. Tarinakin taustalla on viihdyttävä, eiköhän se äitee vielä saa suuremman keittiön joskus! :)

    1. Kyllähän se sieltä tulee, se isompi keittiö kun sen suunnittelee ensin! :)

  2. Oi miten suloisia nämä sylvanialaiset ovatkaan! Itse omistan vain yhden ainokaisen kettuperheen. Sinulle on muuten haaste blogissani! ^^

    1. Pitääkin käydä katsomassa! :) En ole tainnutkaan blogiisi aiemmin törmäillä. Kiitos haasteesta!

Kommentoi