Terveiset Oulusta!

Eilen ajeltiin Ouluun pikkuveljen luo ja iltasella kävin nuoren parin kanssa Citymarketissa. Mitäs siellä leluhyllyllä odottelikaan?! Blind bag poneja! Kolmatta aaltoa! JES! Eli matkaan lähti kuusi ponia, joista yksi on sellainen joka lähtee pikkusiskon lelupussiin, diivaposeponi jonka nimeä en juuri nyt muista. En siis Rarityn posesta pidä lainkaan. Neljä poikaponia ja Lovestruck. Olen ihastunut valkopohjaisiin poneihin eivätkä pikkuruiset valkoiset ponit tee poikkeusta tässä ollenkaan.

Tämmöiset ponit kotiutuivat

Uskomaton tuuri on näiden blind bagien kanssa. Ensin Lappeenrannassa asuessani niitä ei sinne tullut ollenkaan. Joensuuhun muuttaessani ensimmäistä aaltoa löytyi HETI. Ja ykkösaallon jälkeen vain kaksi kakkosaallon ponia tuli kerran vastaan. Siinä se. Käytiin Oulussa syksyllä ja sieltä löytyi uupuvat ponit. Nyt Joensuuhun ei ole rantautunut mitään blind bag poneja (en ainakaan ole ehtinyt apajille jos on tullut) ja menen Ouluun niin naps siinähän niitä. Tasan käy taas niin että jos tuonne Oulun seudulle muutan niin kaikki ponit katoavat kuin tuhka tuulee. Samoin kaikki mielenkiintoiset lelut joita haluaisin keräillä.

No mutta pääsykoereissu oli onnistunut. Ja ensi viikolla tarkistan saanko tukea opiskeluilleni. Sekä koululla ottavat selvää saavatko ottaa minua oppilaakseen aiemman media-assistentti tutkintoni takia. Toivotaan parasta! :) Olis kiva päästä opiskelemaan.

Kommentoi