Blogin uusimista luvassa

>On ollut mietinnässä blogin siirtäminen omalle domainille kun uusi sellainen tuli tuossa aikaisemmin hankittua. Ja nyt vanha on mennyt umpeen eli kaikki alkupään postausten kuvat ovat kadonneet kuin tuhka tuuleen. Ihanaa.. Haluaisin myös kokonaan pistää ulkoasun oman näköiseen suuntaan. Tällä hetkellä blogin kirjoittaminen ei niin paljon inspiroi.. Tosin ei ole ponien keräilykään kovin aktiivista kun rahat on menneet muihin juttuihin. Sylvanialaisetkin tuossa vaan nököttävät eivätkä ole saaneet mitään uutta aikoihin.

Kesäkuun puolella aloitellaan nukkekotiprojektia, joten silloin voisin postaillakin enemmän. Pyrkiä siihen ainakin. :) Katsoo miten käy kun aloittelen taas uudessa harjoittelupaikassakin kesäkuussa ja kesä on yhtä hulinaa muutoinkin.

Lappeenrannasta löytyi glitterisiä blind bag poneja ja sieltä tuli haalittua mukaan neljä poikaponia! :) Ne on niiiiin komeita. Kuvaa tulee kunhan jaksan / ehdin kuvata poneja.

Kommentoi