Ulkoasuongelmaa, kadonnut postipaketti ja niin eespäin..

Uusin tuossa vähän aikaa sitten blogin ulkoasun ja vasta tänään huomasin että tuo uusi ulkoasu aiheutti mm. sen ettei kommentteja pystynyt ollenkaan lähettämään. Ainakaan itse en onnistunut kommentteihin vastamaan koska sivu ei antanut ollenkaan kommenttien lomaketta.. Voi noloa.

Blogi tulee hetken kärsimään randomeista ulkoasuista kun testailen mikä toimii ja mikä ei.

Lisäilen toivottavasti ensi viikolla viimeistään Sylvanian Families asiaa myös blogiin. Posti kadotti pakettini, jossa on pari settiä tulossa tavaraa kissaperheelle, joten ymmärrettävistä syistä ei kamalasti innosta edes kuvailla kun odotin jo niin innolla eilen pääseväni touhuamaan uusien settien kera.. Positiivinen uutinen on että kirpparilta löytyi yksi poni matkaan, Music-Time, joka ei ole edes ihan kurjimmassa kunnossa..

2 comments / Add your comment below

  1. >No nyt ainakin pääsee kommentoimaan. :)Oon yrittänyt monesti tulla jo hehkuttamaan näitä sinun kuvia, kun ne ovat niin kauniita. :)

  2. >Kiitos! :) En tosiaan älynny aiemmin ettei toimi kun vaihdoin ulkoasua.. Harmittaa vähän, mutta onneks nyt toimii.

Kommentoi