Sylvanialaisista

Postipaketti löytyi kuin löytyikin postista eikä ollut edes kauas hukkunut. Inhimillinen moka siis ja pääsin parin päivän päästä hakemaan postissa odottaneet lelut.

Sylvanian Families eläimien ei koskaan pitänyt saapua minun huusholliini, mutta avopuoliso meni lupaamaan eräällä kauppareissulla että ystävänpäivälahjaksi hän ostaa minulle Silkkikissojen vauvat. Ja niin piti saada ensin muu perhe. Ja kotiutuivathan ne vauvatkin sitten jo paljon aikaisemmin.. Odottamassani paketissa saapuivat jääkaappi ja kylpysetti, jossa on pupuäiti ja vauva. Nyt odotellaan eräästä nettikaupasta Country Kitchen Settiä. Tuon olisin tilannut itse, mutta oli loppunut vähän joka paikasta. Avopuoliso tuon tilasi ja nyt ollaan jo toista viikkoa odotettu että milloin pääsevät setin lähettämään.

Sylvanialaisperheeni tarvitsevat luonnollisesti kodin. Olen jo muutaman vuoden haaveillut pienessä mielessäni nukkekodista. Pentuna sain tutuilta rähjäisen nukkekodin, jonka meidän mummo sitten kunnosti. Näppärä kaverini myös teki itse nukeille kalusteita sun muuta pientä ja sain omaan nukkekotiinikin sieltä tavaraa. Sen verran muistan että nukkekoti taisi olla Lundbyn Gothenburg talo. Tai ainakin samanmallinen.

Nyt suunnitelmissa on teettää nukkekoti Sylvanialaisperheille avopuolisollani, joka opiskelee ammattikorkeassa teolliseksi muotoilijaksi. Asiaa on pohdittu jo ja pohjapiirros talolle alkaa valmistua vähä vähältä. Pyytelin jo että jos innokas muotoilija haluaisi tehdä 3D-mallinnuksen nukkekodista niin pääsisin itsekin miettimään paremmin mitä sinne haluan. Olen ihan täpinöissäni tästä projektista! :)

Tässä vielä kuvia tällä hetkellä väliaikaisessa ”kerrostaloasunnossa” majailevista Sylvanialaisista.
Pahoitteluni kuvien heittelevästä väritasapainosta.. Hirmuisen keltaisten kuvien muokkaaminen ei vaan luonnistunut. Ehkä myöhemmin saan parempia kuvia näistä :)

(Kuvat kadonneet blogin muuton yhteydessä.. Pahoittelen)

 

2 comments / Add your comment below

  1. >Voi ku vaava-pupu on niin sööööötttti <3 Ja sen kylpytakki <3 Ja kissivaavit kans <3<3 Itte aherran kans nyt oman kritiikkitehtävä nukkekodin kimpussa :D Viikko enää aikaa ja sitten pitäs esitellä se. Ja katottiin avokkis kanssa jotain sitten "tapetointiin" yms. sellaista pientä siulle :3 If you wanna~

  2. >Eipä ole tuo avokki noista mitään puhunu. Ite kyllä näytin hälle yhden blogin jossa oli tehty ihanasti jäätelötikuista lattiat <3 Oli nätit. Sai siitä vähän ideaa siihen materiaalien valintaan yms. :) Niin ja tsemppiä kriitikin kirjoitteluun ja esittelyyn. Nyt vaan täydellä tarmolla teet kaiken mitä on mahdollista tehdä ni pystyt valmistumaan aikataulun mukaan! ;)

Kommentoi