Twisty Tail

IMG_0683

Pitkästä aikaa poniostos! En ole unohtanut keräilyharrastusta, älkää siitä huoliko. Blogi tulee päivittymään toivottavasti taas syksyn mittaan vähän enemmän. Kesä oli rankka eikä keräilylle löytynyt aikaa eikä energiaa. Kirppiskierroksen tein pitkästä aikaa viime viikolla ja totesin taas kerran ettei Lappeenrannan kirppiksillä ole oikein mitään ostamisen arvoista.

Brush ’n Grow Twisty Tail päätyi minulle Ebayn kautta. En ymmärrä mikä ajatuskatkos sattui kun luin ponin kuvausta ja katsoin kuvat, en tajunnut tämän tukan lyhentyneen reippaasti alkuperäisestä. Olin kai niin innoissani löytäessäni kyseisen ponin UK version kohtuullisella hinnalla. Ei ole kyllä kovinkaan kummoisessa kunnossa, muovi on kellastunut osittain aika ikävästi, kaulasauma repsottaa vähän, harja on leikattu ja häntä on kuiva. Muovissa on myös jonkin verran painaumia. Pääasiassa Twisty Tail on ihan ok kuntoinen ja mekanismi toimii. Vaikka mekanismilla ei ole niin suurta väliä niin jostain syystä haluan omistaa nämä ponit niin, että mekanismi on toimiva. Seuraavaksi pitäisi vielä Braided Beauty ja Curly Locks löytää niin saisin sarjan täyteen. Siinä taitaa olla tälle syksylle ihan hyvä tavoite.

IMG_0685

Välillä Ebaysta poneja katsellessa miettii, että missähän kunnossa ponit oikeasti ovat. Jotkut myyjät ovat todella hyviä kuvaamaan poneja niin, että huonokuntoisetkin näyttävät kauniilta ja hyllykelpoisilta. Niin oli tämänkin kanssa. Toisaalta sitten kun näitä kuvia itse tähän postaukseen laittelin niin tajusin ponin näyttävän näissäkin ihan hyvältä. Kellastumaa ei näistä erota ja muovin painaumat ovat heikosti havaittavissa. Häntä tosin on rumasti kun se on niin kuiva ja hapsottava, saa ainakin toistaiseksi olla letillä kun tuolla hyllyssä se on siistimpi niin. Harjaa pitää vielä painaa alaspäin ponnarilla tai jollain muulla konstilla, jotta se pysyisi hyllyssä nätisti eikä sojottaisi pystyssä kaikkiin ilmansuuntiin. Paketista otettuna tämä neito näytti aika räjähtäneeltä..

IMG_0687

Kommentoi