Kisscurlin uusi elämä

Kisscurl on odottanut aivan liian kauan uutta elämäänsä alkavaksi. Poni oli karmeassa kunnossa kun sain sen. Haalistuneet ja takkuiset karvat, poni oli sisältä ruosteessa ja ties missä inhottavassa mönjässä.

IMG_7452 IMG_7448

Ugh, ärsyttää kun tuolla molemmissa kuvissa on erittäin ylimääräinen hius häiriköimässä. Ei nuo kuvat muutenkaan ole hyviä, mutta silti. Ärsyttävää.

IMG_0720

Kisscurl sai uuden elämän vähän erilaisen hiustyylin kera. Alkuperäiset karvathan ovat haalistuvaa vaaleanpunaista eli Pussycattia. En pidä haalistuvasta vaaleanpunaisesta vaan hitusen voimakkaammasta sävystä plus Pussycat on aina loppu kun yritän tilata sitä. Tea Rose on mielestäni ihan hyvä sävy tälle neitokaiselle. Sekaan eksyi vähän Daiquari Icea tehosteeksi. Tykkään tästä yhdistelmästä.

IMG_0728

Hyllystä löytyy nyt haalistunut Kisscurl sekä tämä uuden elämän saanut yksilö. Toista en aio kunnostaa vaikka se on haalistunut, kulahtanut muutenkin ja karvaa on ilmeisesti lyhenntty sekä hännästä että harjasta. Se saa olla tuollaisenaan.

4 comments / Add your comment below

    1. Kiitos! :) Tykkään tuosta itse tosi kovasti varsinkin valjuun haalistuneeseen versioon verrattuna tuo neiti on ihanan pirteä. Ja kiitos kommentista!

  1. Minullakin on juuri Kisscurlin karvan ehostamisprojekti meneillään, joten oli mukava nähdä tämä! Tosin minun tapaukseni on niin siisti että vain repinkkaan karvat. Melkein harmittaa, ettei se tarvitse uutta karvaa, niin upea on tuo sinun laittamasi harja. :)

    1. Pitäisi tuo oma haalistunut versio myös repinkata joskus. Näin tuon siun repinkatun Kisscurlin ja se on tosi kaunis. :)

Kommentoi