Heppahöperön joulumietteet

Tänä vuonna ei blogiin ilmestynyt joulukalenteria. Yksinkertainen syy on ajanpuute. Ehkä ensi jouluna voisi yrittää ja toteuttaa jonkun mukavan pienen joulukalenterin. Onneksi joulukuussa on luvassa myös vapaata. Jouluna ollaan perheen kesken, tehdään joulupukkikierrosta ja keskitytään myös hyvään ruokaan.

Keräily on nyt ollut vähän hiljaiselolla kun joululahjojen miettiminen on vienyt enemmän aikaa vaikka salakavalasti yleensä joulun alla tulee kotiutettua muutama poni joululahjana itselle. Tänä vuonna en ole sitä tehnyt vaan keskittynyt muihin ostoksiin. Näin jokunen aika sitten jossain mainoksen, jossa oli ihania Lena Furbergin kuvittamia tuotteita. Vannoutuneena heppahöperönä en voinut vastustaa yhden mukin hankkimista kun sellaisia sattui paikallisessa Kodin Ykkösessä olemaan. Olisin kelpuuttanut ne kaikki kolme erilaista mukia astiakaappiini, mutta tällä kertaa mukaan pääsi vain yksi.

IMG_0062

Lena Furberg on ollut sieltä heppailuaikojen alusta saakka lempipiirtäjäni ja Hevoshullun sarjakuvat olivat ehdottomasti suosikkejani. Tämän kuvittajan piirroksiin tuskin koskaan kyllästyn vaikka hevostelut ovat jääneet allergian ja astman takia vähemmälle. Silti olen ikuinen heppahöperö ja Lena-fani.

IMG_0063

Katsellaan jos seuraavalla kerralla olisi poniaiheista postausta taas luvassa. :)

Kommentoi