Twilight Sparkle & Ploomette

IMG_8510

Ostin jokunen aika sitten ponipaketin, joka sisälsi Twilight Sparklen sekä Ploometen. Paketti tuli ostettua lähinnä Ploometen takia, sillä se on mielestäni kaunis poni. Olin jo muutaman kuukauden Prismassa vieraillessani tätä pakettia hypistellyt kätösissäni, mutta vasta nyt uskaltauduin sen ostamaan. Harmitti ensimmäisenä paketin avattuani sillä Twilight Sparklen kropan ja pään sävyero on melko suuri. Se on inhottavaa, mutta menkööt tuolla hyllyssä siihen asti että joskus tulee sopivalla hinnalla tinselitön ja sävyerottomampi versio vastaan. Edelleenkään en pidä kamalasti näistä yksisarvisista, mutta kun niitä on jo kaksi aiemmin tullut hankittua niin Twilight Sparkle sai sen varjolla tulla kokoelmaani. Ja nyt on pääkuusikko kasassa.

IMG_8512

Inhoan tinseleitä. Se oli myös yksi syy siihen miksi arvoin pitkään tämän pakkauksen ostamista. Miksi ostaisin tinseliponeja kun en kerran tinseleistä yhtään tykkää? Inspiroiduin kuitenkin nähdessäni netissä tinselittömiä versioita näistä tinseliponeista. Ploomette sai siis olla ensimmäinen uhri tässä tinselien irroitteluoperaatiossa.

IMG_8521

Pakko lisätä tämä kuva, jossa creepy Twilight Sparkle tuijottelee taustalta outojen sydänlasiensa takaa. Pelottavaa..

IMG_8727 IMG_8730

Menihän siinä hetki kun noita tinseleitä irroittelin pinsettien avustuksella. Tuli kuitenkin kaunis Ploomette sieltä sotkuisten tinselien takaa, että oli kaiken vaivan arvoista. Harjan värit tulevat mielestäni näin huomattavan paljon paremmin esille.

IMG_8732Kuvailin samalla Derpyä sillä se on G4 poneista edelleen suosikkini. Voisin luopua kaikista muista uusimman sukupolven poneista, mutta Derpy jäisi kokoelmaan. Se on minun silmääni niin ihanan viaton ja tuollainen suloinen blondi.

Eipä oikeastaan tällä kertaa tämän kummoisempaa poniasiaa ollutkaan. Muistui vain mieleen, etten ole näitä kahta ponia esitellyt vielä blogin puolelle. Piti sitten ottaa härkää sarvista ja kuvata tinselitön Ploomette enkä tosiaan voinut vastustaa muutenkin testailla taas ponien kuvaamista. Toivottavasti uudessa asunnossa on hyvät puitteet ponien kuvaamiseen. Luulempa, että siinä vaiheessa kun saan parvekkeen käyttöön ja hieman jotain pöytää sekä kukkia sinne niin alan ottaa ponikuvat parvekkeella. Saan kuuleman mukaan myös hyllyn asuntooni, joten ponit pääsevät melko varmasti esille heti muuton jälkeen. Toivottavasti hyllyssä on tarpeeksi tilaa poneille, sarjakuville sekä dvd-elokuvilleni. Mutta pääasia on saada edes osa poneista esille. Ensi viikolla on taas aika pakata kaikki esillä olevatkin poniparat laatikkoihin. Eivät mahdu enää samaan laatikkoon missä tulivat Ouluun.. Heh.

// I was thinking about buying this Crystal Empire pack with Twilight Sparkle and Ploomette. Mostly because I really wanted to have this version of Ploomette in my collection. I don’t like tinsels so they had to go. She is now even prettier than with those tinsels that made her look kind of messy. I also photographed Derpy, again, ’cause she is just one of my favourite ponies of all time. There cannot be too many photos of her. //

Kommentoi