Poneja, poneja ja lisää poneja

>Blogin uusiminen ei ole oikein ottanut tuulta siipiensä alle, koska en ole ehtinyt edes ajattelemaan asiaa sen tarkemmin. Eiköhän blogi saada kuitenkin kesän aikana jotenkin kuntoon ja ehkä siirrettyä wordpressiin.

Ostin tänään pari glitterponia lisää, Minueten ja Twiligth Velvetin. Kotiin päästyäni luvassa olikin siivouspäivä eli pölyjen pyyhkiminen. Siirsin G4 ponit seinähyllylle, jossa ponien määrä tuntui järkyttävän suurelta. Kumma juttu miten paikkaa vaihtamalla ponikasa tuntui paljon suuremmalta. Toisaalta ne on nyt niin ihania tuossa hyllyllä, että tekisi mieli hankkia vielä lisää ihan vaan sen takia että saisin koko hyllyn täyteen noita ihania pikkuponeja. Isot G4-ponit eivät ole nyt oikein innostaneet, blind bag ponit on helppoja ostaa kun eivät ruokaostosten joukossa niin kamalasti tunnu.

Komea poju :)

Ponit läjässä <3

Alan pikkuhiljaa kauhistelemaan Ouluun muuttoa, joka tulee vastaan aivan liian nopealla vauhdilla. Ponit joutuvat laatikoihin muuton ajaksi ja toivon saavani sellaisen kämpän, jossa voisin levittää ponit samalla tavalla kuin nyt. Tosin isot hyllyt jäävät muutossa pois, no koska ovat niin isoja. Katsellaan josko olisi varaa ostaa Ikeasta pieni lasivitriini noille ponskuille niin eivät jäisi pelkästään laatikoihin makaamaan. :)

Kommentoi