Pääsiäistä

Tässä pääsiäisen kunniaksi muutamia kuvia. Sylvanialaisia on kotiutunut edelliseltä reissulta kissanpentu, postissa tuli maaorava vauva ja tällä kertaa reissusta löytyi kissaperheen puuttuva lapsonen!

Ja kuten pääsiäiseen kuuluu tässäpä meidän ihastuttava tyttöpupu, oikea pääsiäispupu! Tohelo tuli meille reilu kuukausi sitten kaveriltani. Tyttö on oikein ihastuttava, reviiristään hyvin tietoinen mutta sylissä oikein leppoisa ja nautiskelee rapsutuksista.
Viimeisenä vielä lapsuusmuisto, tipu jonka olen tehnyt joskus ala-asteella. Ihan järkyttävässä kunnossa kun osa höyhenistä on kadonnut matkan varrella mutta tämä tipi onkin reippaasti yli 10v vanha ja kulkenut jo monta muuttoa mukana äidin kanssa.
Pääsiäismunista on kuoriutunut monen monta Hello Kittyä. Avopuoliso huolehtii siitä että tätä sarjaa on saatu kerättyä jo muutama. Toivoa voi että alennuksesta löytyisi vielä lisää näitä!
 Kuvat on muuten otettu puhelimella järkkärin sijaan. Vähän enemmän tällaisia satunnaisia kuvia kuin jalustan ja valojen kanssa leikkimistä.

Kommentoi