Päivä 9 – Kuva siitä ponista josta et koskaan suostuisi luopumaan.

Hyllyissäni on monta ponia joista en suostuisi luopumaan, ainakaan ilman suurehkoja uhkailuja. Silti rullaluistinponi Melody valikoitui tähän. Löysin ponin keräilyni alkuaikoina eräältä pikkuruiselta kirpparilta hintaan 0,40e. Nappasin siitä pöydästä kaikki ponit mukaani enkä juuri taakseni katsellut ja vasta kotona katselin poneja tarkemmin. Melodyllä on edelleen korvalappustereot mukana ja vain yksi rulla on rikki. En välttämättä olisi koskaan hankkinut tätä ponia ellen olisi sitä kirpparin kautta kokoelmaani kerännyt.

Päivittelen tässä niin monta kuvahaastepäivää kun kuvakansioni antaa periksi. Tullut vähän laiskistuttua tämän blogin kanssa kun ei oikein tuossa joulun, vuodenvaihteen ja muun lomassa ole ehtinyt tehdä mitään.. Viikonloppuna voisin kyllä kuvailla muutamaa ponia tänne blogiinkin näytille.

Kommentoi